Stockholm två helger i rad

Innehåller affiliate-länkar

sjätte till åttonde september

Hela poängen med att jag och Felix åkte till Stockholm var eftersom vi äntligen lanserade Bovous nya klockor! Jag hjälper till en del med marknadsföring och socialamedier-biten för Bovou och jag har även varit med och jobbat fram denna klockan så detta var en väldigt stor dag för oss båda. <3 Under lördagen åkte vi runt i hela Stockholm och delade ut bud med klockan till några influencers. Om ni själva är nyfiken på klockan eller något annat smycke från Bovou kan ni komma till hemsidan genom att klicka HÄR.

@ Un Poco. Vi åt på lördagskvällen middag med @moamattsson och hennes pojkvän Rikard. Jag hade aldrig ätit på Un Poco innan men det var verkligen sååå gott! Tyvärr så började jag redan här känna mig konstig och hängig. Little did I know att jag höll på att få århundradets förkylning haha :(

KAPPA: HÄR // JEANS: HÄR // VIT TRÖJA: H&M HÄR

Och på söndagen vaknade jag upp och mådde SKIT. Jag och Felix hade dessutom massor att göra och flängde återigen runt i hela Stockholm in princip, så det var bara att försöka bita ihop. Varför vi är i Stockholm så mycket just nu kanske några redan har listat ut (hehe) men innan allting är klart så kan jag inte skriva om det på bloggen. LÄÄÄNGTAR dock tills jag får berätta för er, ih!!!!

trettonde till femtonde september

SKJORTA: HÄR // TOPP: HÄR

I fredags så mötte jag upp min underbara Ida då vi skulle checka in hos Berns hotell över helgen. Det var första gången vi hängde bara vi två utanför jobbet så det var jättemysigt. I freaking love that girl, jag är så tacksam över att L'Oréal förde oss samman. <3

Berns frukostbuffé är det BÄSTA jag varit med om! Sååå fräscht och gott.

Och så vankades det fest på lördagen. Nelly.com hade styrt upp en riktigt rolig festbrunch som jag kommer minnas länge. Tog verkligen inga bilder men det är typ beviset på att jag på riktigt hade kul haha. Rolig fest = ingen mobil. SUCCÉ!!! Både skjortan och bootsen jag hade på mig kommer självklart från Nelly.

Innan jag skulle åka hem igen gick jag på ett möte och sen promenerade jag runt i min ensamhet och köpte takeaway fika från Café Saturnus. Det är ju kanske det mest omtalade fiket i Stockholm just nu så jag kände mig tvungen att testa om det var lika gott som alla säger, och ja, det är värt sin hype.

SNEAKERS: HÄR // BOOTS: HÄR
Shoppingen från Stockholm blev två par dojjor. Jag hade kollat ut bootsen tidigare och hade förälskat mig i den fyrkantiga tån, men när jag var i butiken såg jag även sneakersen och var tvungen att köpa båda.

Pussar Filippa 

  • 31 479 visningar

Gillar

Kommentarer

Jozzie
Jozzie,
Mysiga bilder! 😍
nouw.com/jozzie
refinej
refinej,
Hej, jag är 20 år och bloggar här på Nouw. Jag ser att du också bor i Gbg så jag undrar ifall du skulle vara intresserad av att träffas någon dag och hjälpas åt med att ta outfit bilder till våra bloggar? Jag fotar dig och du fotar mig. Det hade vart roligt, du vekar vara en go tjej! 😊
nouw.com/refinej
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229