VI HAR EN DEL ATT SNACKA OM...

Lite pics från dagen vi flyttade in. Vill ni kanske ha en apartment tour på youtube sen när allt är klart???

First thing first... Jag och Felix har flyttat till Stockholm!!! Vi flyttade alla saker för snart en månad sedan men jag jobbade min sista dag på jobbet på onsdagen för snart två veckor sedan och flyttade officiellt upp dagen efter på torsdagen.

-

De senaste månaderna innan flytten har jag faktiskt inte alls mått bra. Jag är en väldigt orolig person av mig så mitt i detta glada när det stod klart över att vi skulle flytta började jag direkt oroa mig för vad det ska bli av mig när jag lämnar allt det trygga bakom mig. Jag har ju alltid bott i Göteborg, jag trivdes jättemycket på mitt jobb, jag har hela min familj där osv osv. Mitt i den oron så har jag dessutom blivit jättestressad av andra saker, jag har åkt på magkatarr och hela faderullan. Men nu sitter jag här. Även fast jag ännu inte har någon riktig plan över mitt "nya" liv här uppe så känner jag mig väldigt väldigt lycklig. <3

Jacka - Felix från Moncler, Byxor - Zara

Det är väldigt många som frågar mig vad jag har för mig nu när jag bor här. Just nu försöker jag bara bekanta mig vid staden, hänga med mina vänner jag har här och söka jobb. Jag vet ännu inte vad jag vill jobba med men just nu står jag lite i valet och kvalet mellan att skaffa mig ett deltidsjobb samtidigt som jag satsar helt och hållet på mina egna kanaler såsom Instagram, bloggen och kanske även youtube. ELLER om jag istället ska försöka hitta ett heltidsjobb jag verkligen trivs med.

Pussar Filippa 

  • Vardag
  • 21 723 visningar

Gillar

Kommentarer

Jozzie
Jozzie,
Grattis!! 🌸🌸
nouw.com/jozzie
Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh vad roligt, grattis 🌼🌼
nouw.com/mammatillthea
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229